Termeni si conditii

Cum comand:

Este foarte simplu. Nu trebuie să te înregisdtrezi, să îți faci cont sau să pierzi timpul pe site. Dacă îți place un produs, îl adăugi în coșul de cumpărături. Ne dai adresa, iar coletul va ajunge prin curier la dvs.
Vei primi un email ca să avem certitudinea că nu am primit o comandă fictivă. Confirmă emiterea comenzii, apoi vei fi contactat telefonic pentru a lămuri eventuale nelămuriri ale comenzii și a finaliza comanda.
După această confirmare, în termen de 48 de ore vei primi comanda. Spor la cumpărături.

Cum plătesc?

Îți oferim două posibilități de plată: ramburs sau online.
ramburs: trimitem curierul la tine și vei achita contravaloarea produselor și a transportului, în numerar, în momentul primirii coletului.
plata cu cardul se poate efectua atât cu cardul personal cât și cu cardul firmei. România Fericită nu solicită și nu stochează informații referitoare la datele tale de pe card. Nu este perceput niciun comision suplimentar sau taxe pentru tranzacții. Te rugăm să verifici cu maximă atenție datele cu caracter personal.

Cum se livrează:

Livrarea se realizează prin intermediul serviciului de curierat rapid Urgent Curier. Livrarea se face după confirmarea comenzii, în maxim 48 ore.
Comenzile plasate până în ora 13:00 se procesează și se livrează în aceeași zi, cele plasate după aceasta oră sunt procesate și livrate în ziua următoare.
Livrările se fac în zilele lucrătoare de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 18:00 și sâmbăta în intervalul 10:00 – 12:00 doar prin Urgent Curier.
Comenzile peste 300RON beneficiaza de transport gratuit.
Costul transportului este afișat în ultimul pas din procesul de efectuare a comenzii cât și pe factură.